TRAIL DE VALLFORNERS 2015

domingo, 11 de octubre de 2015

ESCOLA DE TRAIL

L'Associació Esportiva Triescicling ha  decidit engegar aquesta iniciativa el mes d'octubre, amb l’experiencia de 4 anys d’escola de Ciclisme, creiem que tenim un dels millors Trails de la Comarca a Cànoves i Samalús, podem crear una escola de trail.
Ja feia temps que ens rondava pel cap la idea de crear una escola que promogués els valors de l'esport a la muntanya, aprofitant que la comarca té les característiques ideals per practicar aquesta disciplina, l'atletisme de muntanya.
Els participants d'aquesta pedrera d'esportistes entrenaran un dia a la setmana, amb Monitors titulats són els encarregats d'acompanyar els petits atletes, i transmetre'ls no només els valors de l'esport sinó també el respecte i amor per la muntanya. La tècnica també és una part fonamental de l'entrenament, acompanyada de tot el que cal per ser un bon mountain runner: resistència, orientació.
L'Escola Trail forma part de l'estructura organitzativa de l'Associació Triescicling.
Va ser llavors quan es va començar a gestar la possibilitat de poder oferir una escola que anés més enllà de la formació exclusivament esportiva en trail running. En aquest moment i a partir d’aquestes premisses es comença a donar forma a aquest projecte i aquest nou concepte de formació a través de l’esport.
La voluntat de l’escola de Trail Running  no és únicament el treball sobre la vessant esportiva sinó utilitzar aquesta activitat concreta com a base i fil conductor per poder treballar una sèrie d’objectius paral·lels pensats en un desenvolupament molt més global dels participants, tant a nivell esportiu i com a nivell personal. Des de l’escola es tenen en compte tres àmbits principals, l’esportiu, el social, i l’entorn. Amb això s’aconsegueix un format global d’activitat que permet, a través de l’esport, treballar conceptes com la cooperació, el treball en equip, el coneixement i respecte pel medi, les relacions interpersonals, l’autoacceptació,... i molts més.


 INFORMACIÓ ESCOLA TRIESCICLING TRAIL :

Objectius :
Iniciació i formació en tècniques d’entrenament per córrer per la muntanya. Es combinaran sessions bàsiques de trail running treballant tècniques de pujada i de baixada però també incorporar  treballs físics a l’aire lliure  per a millorar : elasticitat, resistència, potència, eficàcia, equilibri, propiocepció ....entre altres.

Edats :
6 a 16 anys, es faran grups segons edats, nivells i nombre d’inscrits

Requisits :

  • Mínim de 6 alumnes per grup d’entrenament. 
  • Inscripció i portar els fulls* d'autorització, responsabilitats i fitxa mèdica el primer dia de curs.



Horaris:
Dilluns, 16:45 a 18:15


Més Informació:
       Tel : 615216746 o triescicling@gmail.com

0 comentarios: